Bemutatkozás
  Akciók
  Női
  Férfi
  Méretek
  Kapcsolat


PANNON GLOVE KFT.

Pécsett a kesztyűkészítés mestersége közel 300 éves múltra tekint vissza.
Már a XVIII. Század közepétől készítenek itt kesztyűket. A XIX. Században a Hamerli család épített európai hírű gyárat. A második világháború után az államosított kesztyűgyár a világ egyik meghatározó üzemévé lépett elő. Az 1990-es privatizációt követően Bognár János vezetésével jött létre cégünk a Pannon Glove Kft. Célunk, hogy magas szintű minőségi követelményeket szem előtt tartva megfeleljünk az elődök hírnevének.

A hagyományos technológiából megtartottuk a legfontosabbat: a kesztyűk kézi szabását.

Tapasztalt szakembereink gondos munkával formálják, alakítják a bőrt, hogy végül kifogástalan minőségű, kényelmes kesztyűt kapjunk. Kesztyűinket főként nappa bőrből illetve bárány irhából készítjük, de az igényeknek megfelelően szarvas- és kecskebőrt is felhasználunk. A kiváló minőségű bőr és jó kesztyű előfeltétele, ezért olasz, angol, spanyol, új-zélandi és az egyesült államokbeli gyártóktól vásároljuk alapanyagainkat. Beszállítóink kiválasztásánál nem csak minőségi, hanem környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartunk.

Az 50 főt foglalkoztató üzemünk évente 50 - 60 000 pár kesztyűt készít. Szabad kapacitásunkat bérmunkával kötjük le. Az általunk készített kesztyűk között vannak tradicionális formák, de megtalálhatók a legújabb divatot követő modellek is. Ezeken kívül autós-, lovagló- és hatósági kesztyűk színesítik kínálatunkat.

Termékeink jelentős részét exportáljuk, de nagy hangsúlyt fektetünk az itthoni piac kiszolgálására is. Megrendelőink Németországból, Olaszországból, Franciaországból, Oroszországból járnak vissza a megszokott, kiváló Pannon Glove minőségért.


Tisztelettel
Bognár János

 
 
Üres
 
felhasználónév
jelszó
Belépés
Bemutatkozás Akciók Női Férfi Méretek Kapcsolat