Bemutatkozás
  Akciók
  Női
  Férfi
  Méretek
  Kapcsolat


Az Ön kesztyűmérete

Hogy megtudhassa a kesztyűméretét mérje meg (cm-ben) a kezét körbe egy mérőszalaggal, ahol a piros vonal mutatja a mellékelt ábrán (közvetlenül a bütykök alatt). A domináns kezét mérje, tejhát a jobb kezét, ha jobbkezes és a bal kezét, ha balkezes.


MÉRETTÁBLÁZAT

Női kesztyűk

méret

 

cm

6 1/2

 

17

7

 

19

7 1/2

 

21

8

 

22

 

 

 


Férfi kesztyűk

méret

 

cm

8

 

22

8 1/2

 

23

9

 

24

9 1/2

 

26

10

 

28

 

 

 


Mindig számozott méretet használunk:


Női: 6 1/2, 7, 7 1/2, 8
Férfi: 8, 8 1/2, 9, 9 1/2, 10

Amennyiben az Ön által rendelt kesztyű számozott mérettel jelölt, akkor azt válassza, amelyik közelebb van a mérőszalaggal mért számhoz.

         Például: ha az Ön keze 24 cm mutat és kényelmes laza kesztyűt akar, akkor válasszon egy 9 1/2-es méretet, vagy egy 9-es méretet, ha egy passzentosabb kesztyűt akar. Ha csak egész méretek szerepelnek, akkor a legközelebbi egész méretet válassza.MÉRETGARANCIA


Vitát kerülő méretgaranciánk: Amennyiben nincsenek megelégedve a kesztyűjük méretével, küldjék vissza 30 napon belül, viseletlenül. Ajánlott a biztosított postai feladást. Amint megkaptuk a kesztyűt, a mintaméretnek megfelelő méretű kesztyűt fogunk küldeni plusz postaköltség felszámítása nélkül, vagy teljes egészében visszatérítjük a kesztyű árát (kivéve az eredeti postaköltséget).
Nincs szükség külön visszatérítési megbízásra.

         Kérem jegyezze meg, hogy a karácsonyi ajándékvásárlást megkönnyítsük a 30 napos garanciát plusz 30 nappal meghosszabbítjuk dec. 25. után.

A kézhezvételtől számított 30 napon túli visszaküldés, ill. ha használt, viselt vagy eladhatatlan állapotban levő kesztyűt küld vissza, pótlási díjat kell felszámítanunk.
Minőségi reklamációknál az uniós jogszabályok az irányadók.


 
 
Üres
 
felhasználónév
jelszó
Belépés
Bemutatkozás Akciók Női Férfi Méretek Kapcsolat